Pozvánka na akci NESEHNUTÍ

V pátek 15.06.2012 v 10.00 hodin v Café Práh proběhne slavnostní vyhlášení výsledků soutěže

Multikulti Challenge Accepted!

 

Letošní druhý ročník soutěže má své vítěze – stali se jimi studenti a studentky z Klasického a španělského gymnázia Brno-Bystrc, kteří se zaměřili na islám. Na druhém místě se umístili studenti z téže školy, kteří zmapovali životní příběhy vietnamské menšiny v ČR. Na třetím místě skončil tým studentů a studentek ze Střední pedagogické školy v Boskovicích, kteří vytvořili návrh projektu na pomoc přistěhovaleckým rodinám z různých koutů Evropy.

 

Program vyhlášení:

10.00 přivítání

10.15 – 11.00 prezentace studentských prací autory a jejich hodnocení odbornou porotou (žurnalista a pedagog z FSS MU Mgr. Jakub Macek Ph.D., odborník na vzdělávání z Úřadu vlády Mgr. Viktor Piorecký, šéfredaktor časopisu Přes Tomáš Melichárek)

11.00 diskuze a neformální oběd v podobě vegetariánského rautu

Více o soutěži:

Účastníci soutěže, studenti a studentky středních škol na Moravě, měli za úkol vytvořit volitelný výstup (ať už v podobě časopisu, blogu, eseje, videa nebo projektu), ve kterém vyjádří svůj vlastní postoj k otázkám cizinců v jejich městě, nebo vůbec multikulturalismus a soužití různých skupin vedle sebe.

 

Na akci bude vydána tisková zpráva, kterou vám rádi poskytneme. Pokud se rozhodnete akce zúčastnit, budeme rádi za potvrzení účasti.

 

Tímto vás srdečně na vyhlášení zveme.

 

Za tým Multikulti Challenge Accepted!

Hana Skoumalová, NESEHNUTÍ, tel. 724 588 833

Radka Vejrychová, NESEHNUTÍ, tel. 774 664 495